29 november: Eerste Studiedag van de VESB

Uitnodiging:

Studiedag Vereniging Erkende Stress- en Burn-outcoaches

Datum: woensdag 29 november 2017 van 12.00 – 18.00 uur.

Locatie: Dijlezaal, Lamot Congres- en Erfgoedcentrum, Van Beethovenstraat 8/10, 2800 Mechelen

Lamot is bereikbaar via Brusselpoort-Hoogstraat (GPS tip: via Hoogstraat).

Het bestuur van de VESB nodigt je van harte uit voor de eerste studiedag. Reserveer 29 november alvast in je agenda!

Op deze boeiende dag leer je over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken, maak je kennis met toonaangevende sprekers, kan je aansluiten bij intervisiekringen in je eigen regio, ontdek je de gedragscode voor Erkende Stress en Burn-outcoaches, zijn er boeiende lezingen, kan je netwerken … en meer.

12.00 uur             Ontvangst met een drankje en een broodje

12.30                     VESB nieuws, Het bestuur, De VESB gedragscode,

accreditatie, klachtenprocedure, website

13.15                     Lezing 1: Elke Geraerts: 4 peilers van veerkracht

13.45                     Lezing 2: Luk Dewulf: talentgerichte benadering van Burn-out

14.15                     Lezing 3: Elke van Hoof: re-integratie

14.45                     Vragen aan het bestuur en de sprekers van de ochtend

15.00                     Break

15.30                     Lezing 4: Eric Boydens: Global Burn-out

16.00                     Lezing 5: Lode Godderis (opname)  en Jelena Bakusic (live):

biomarkers voor een betere diagnose van burn-out

16.30                     Lezing 6: Steffie Desart: onderzoek naar een nieuwe definitie van burn-out

17.00                     Vragen aan het bestuur en de sprekers,

Aansluiten bij  intervisiekringen

Mogelijkheid tot inschrijven

17.30                     Drankje en afsluiting

Inschrijving: Stuur een mail met je eigen naam en van de organisatie waar je voor werkt met adres én e-mailadres plus je GSM en BTW-nummer naar: an@hrdacademy.be.

Je krijgt dan vooraf een bevestiging en info over de locatie plus een factuur op het opgegeven e-mailadres.

Leden: studiedag inclusief lidmaatschap VESB 2017 plus vermelding op de VESB-website: € 100. Gasten: studiedag zonder lidmaatschap: € 100.

Studiepunten: de studiedag kan je inbrengen als bewijs van permanente educatie bij de VESB. Voor artsen is accreditatie aangevraagd. We verheugen ons erop je op 29 november te zien!

Namens het hele bestuur, met hartelijke groeten,

Annita Rogier , Voorzitter