De belangrijkste ledenvoordelen

Als lid van de VESB proberen we jouw lidmaatschap de moeite waard te maken. We verdedigen daarbij steeds de belangen van zowel coach als coachee.

Informeren

Via onder meer onze nieuwsbrief (die elk kwartaal verschijnt), onze studiedag, onze blog en onze website informeren we je over de belangrijkste ontwikkelingen in het werkveld.

Faciliteren

Door onze jaarlijkse studiedag en de intervisiekringen proberen we het onderling contact tussen coaches te bevorderen. Zo kan je van elkaar leren en steeds evolueren.

Ondersteunen

Op onze website vind je heel wat handige tools terug (in de beveiligde pagina's) waarmee je aan de slag kan in je eigen praktijk. Maar ook met vragen en bezorgdheden kan je bij ons terecht.

Erkennen

Er bestaat op dit moment geen overheidserkenning van stress- en burn-outcoaches. We onderhouden de nodige contacten met bevoegde instanties om dit in de toekomst te veranderen.

Openbare informatie

De volgende informatie is vrij toegankelijk

Beveiligde informatie

De volgende pagina’s zijn enkel toegankelijk met wachtwoord

Wachtwoord

Via onderstaand formulier kan je het wachtwoord aanvragen. Dit wachtwoord is enkel bestemd voor leden van VESB en mag onder geen enkele omstandigheid doorgegeven worden aan niet-leden.