Uitnodiging Studiedag VESB – 28 november 2018

Uitnodiging: Studiedag Vereniging Erkende Stress- en Burn-out coaches

Datum: woensdag 28 november 2018 van 10.00 – 18.00 uur.

Locatie: Technopolis, Technologielaan 1, 2800 Mechelen

Technopolis ligt vlak aan de afrit Mechelen-Zuid en beschikt over een ruime parking waarop je gratis parkeert. Er is een aparte ingang voor het VESB congres.

Op deze boeiende dag leer je over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken, maak je kennis met toonaangevende sprekers, zijn er boeiende lezingen, kan je netwerken … en meer.

Programma:

10u00: Ontvangst met koffie/thee

• Welkom en nieuws
  • Wilmar Schaufeli: burn-out/bevlogenheid
  • Fons Leroy VDAB: werkbaar werk
  • Wanneer verwijzen naar klinisch psycholoog
  • Vragen

12u30: Lunch

• Michael Portzky: bevorderen van veerkracht en de beperkingen van veerkrachtmeting
  • Luc Swinnen: stressbrein en ethiek
  • Vragen

14u45: Pauze

• Roger Ortmans: Kwaliteitsbevordering en grenzen van het vak
  • Florence Peres: Digital detox

17u00: Vragen, afsluiting, samenvatting

17u15: Drankje

18u00: Sluiting zaal

Prijzen:

• Leden: 95€ exclusief btw*
  • Niet-leden: 155€ exclusief btw*

* exclusief het lidmaatschap van VESB 2018. De bijdrage voor het lidmaatschap VESB 2018 (werkjaar 01/01/2018 – 31/12/2018) bedraagt 75€ exclusief btw.

Inschrijvingen:

Belangrijk:

• er kunnen niet meer dan 400 mensen in de zaal, vol is vol
  • er wordt geen terugbetaling voorzien bij no-show, je kan wel iemand in jouw plaats afvaardigen
  • registreer op het juiste facturatieadres en met het juiste btw nummer, na facturatie kunnen er geen aanpassingen meer worden doorgevoerd
  • deelnemers die een evaluatie invullen, krijgen de hand-outs via mail toegestuurd

Ik schrijf me meteen in! Registreer nu via onderstaand formulier!

Na inschrijving krijg je van ons een bevestiging gevolgd door bijhorende factuur.

Studiepunten:

De studiedag kan je inbrengen als bewijs van permanente educatie bij de VESB. We verheugen ons erop je op 28 november te zien!

Namens het hele bestuur, met hartelijke groeten,

Annita Rogier , Voorzitter